Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cursuri gratuite acreditate CNFPA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Avem plăcerea de a vă invita să va inscrieti la unul din cursurile care se vor organiza in cadrul proiectului " Şanse egale pentru cariere de succes ", proiect derulat de catre SIVECO Romania S.A. in parteneriat cu Agenţia de presă MEDIAFAX S.A. si Academia de Studii Economice Bucureşti.

Proiectul “Sanse egale pentru cariere de succes” este co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013,Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.3 „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii”.

Obiectivul general al Proiectului il reprezinta cresterea oportunitatilor de angajare a femeilor si acces egal la ocupare prin constientizarea principiului egalitatii de sanse la nivelul intreprinderilor private.

Cursurile la care va invitam sa va inscrieti sunt GRATUITE si se vor desfasura incepand cu luna septembrie 2 012, in mai multe sesiuni de formare, care se vor organiza in urmatoarele centre din fiecare regiune de dezvoltare:

Iasi pentru participantele din Regiunea Nord – Est (judetele: Botosani, Suceava, Iasi, Neamt, Bacau, Vaslui)
Constanta pentru participantele din Regiunea Sud – Est (judetele: Galati, Vrancea, Buzau, Braila, Tulcea, Constanta)
Ploiesti pentru participantele din Regiunea Sud - Muntenia (judetele: Arges, Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman)
Craiova pentru participantele din Regiunea Sud - Vest Oltenia (judetele: Olt, Valcea, Gorj, Mehedinti, Dolj)
Timisoara pentru participantele din Regiunea Vest (judetele: Arad, Hunedoara, Caras-Severin, Timis)
Cluj pentru participantele din Regiunea Nord - Vest (judetele: Satu Mare, Maramures, Bistrita-Nasaud, Cluj, Salaj, Bihor)
Brasov pentru participantele din Regiunea Centru – Brasov (judetele: Mures, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Alba)
Bucuresti pentru participantele din Regiunea Bucuresti – Ilfov (municipiul Bucuresti si judetul Ilfov)
Organizatorii cursurilor sunt SIVECO Romania S.A. si Academia de Studii Economice.

Doamnele interesate le rog sa-mi trimita, pentru inceput, pe email copie dupa CI-ul lor, scanat, sau datele, si date de contact complete (telefon de preferat si email).

Multumesc anticipat,
Din Gura in Gura